Teoriundervisning - Kørekort

Hos mig er det sjovt at tage dit kørekort. Det vægtes det højt, at du forstår teorien. Har man ikke en forståelse for teorien, bliver man ikke en god bilist!

Hos mig får du individuel undervisning på pc'er og ved tavle. Du kan derfor tilrettelægge din teoriundervisning efter eventuel fritidsarbejde/aktiviteter. Dette er en stor fordel for dig, da du ikke er afhængig af, at deltage på et specifikt hold, men kan følge undervisningen så det passer dig.

Derudover har vi, en aften om ugen, fælles teori. Denne aften øver vi teoriprøver sammen, og ud fra prøverne gennemgår vi en masse emner, og skaber spændende diskusioner. Du skal deltage i så mange af disse aftener som muligt. Udover at vi har det rigtig sjovt og hyggeligt, så lærer du også en masse, og disse aftener supplerer den undervisning du får på computeren.

Jeg eller en af mine ansatte vil altid være til stede under undervisningen, og hos mig er der plads til alle spørgsmål!

Det er fastsat ved lov, at du som et led i at tage kørekort, skal testes i praksis efter hver teoriundervisning. Derfor er undervisningen tilrettelagt således, at du skiftevis tager teoriundervisning, og derefter kører lektionen.

Ydermere vil der selvfølgelig være sodavand, kaffe, the, kakao og forskelligt tilbehør, under teoriundervisningen.